Něco o mně

Aktivity

Kdo jsem ?

No tak jak jsem už říkal nebo spíše psal já jsem Jakub Donda.Je mi 17 let. Můj příběh začíná v sobotu v Kadaňské nemocnici. Proč zrovna v Kadani to fakt nemam tušení a vlastně jsem se nad tím nikdy nezamyslel a upřímně mně to ani moc nezajímá.

Co studuji?

Momentálně studuji střední průmyslovou školu v Ostrově obor strojírenství. Na tento obor mě přihlásily moji rodiče jelikož jsem nemněl nejmenší tušení co bych chtěl v budoucnu dělat kromě orinéntačního běhu který mě neuživý ani až budu na světové úrovni.

Můj rozvrh hodin

Rozvrh hodin Džejkoba
Hodina 0. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Den v týdnu pondělí SPS MEC CSJ STT MAT ANJ
úterý ANJ TED TED SPS MAT FYZ ZEA ZEA
středa PRA PRA PRA TEV KLV TYZ MAT SPS
čtvrtek PRO TEV ICT ICT CSJ OBN
pátek ANJ STT PGV PGV MEC SPS

Moje top 3 jídla

Tak na prvnim místě je jednoznačně řízek s bramborovým salátem sice se jí převážně o Vánocích ale jeto prostě banger. Na druhém místě je svíčková se šesti od mojí babičky. a na třetím místěje hermelín s braborama. Za mě je to nejlepší chálec.

Hermelín Brambory

Jak udělat hermelín

Takže budeme potřebovat gril a samozřejmě nějakej ten hermelínek. Hermelínky musíme nějak okořenit ale to je na každém co má rád. Gril si pořádně rozpálíme a hermelínky na něj položíme. Grilujeme 5 až 10 minut na každé straně. Pokud grilujeme kratší dobu, tedy přibližně 5 minut na každé straně, sýr bude tužší a méně rozteklý. Pokud grilujeme každou stranu 8-10 minut, sýr je pak krásně vláčný a tekutý. A takhle se dělaj hermelínky.


Muj oblíbený knockout

Impa Kasanganay vs Joaquin Buckley